• 1
 • 2
 • 3
 • 4

Popular Products

 • ringlock Sistemit

  ringlock Sistemit

 • cuplock skela

  cuplock skela

 • Frame tribunë

  Frame tribunë

 • neibu
 • Kehu

pse na zgjodhet ne

 • Në kurorë ne jemi të angazhuar plotësisht për të ofruar tona konsumatorët  me shumë të mira në skela dhe pajisje. Ne besojmë në duke shkuar milje ekstra për të siguruar që çdo konsumatori është i kënaqur. Ne kemi përvojë (mbi 14 vjet) dhe reputacion në fushën për të ofruar produkte skela që konsumatorët duhet të përshpejtojë projektet e tyre dhe për të siguruar cilësinë dhe sigurinë.

   

  Kurorë do të bëjmë gjithçka që mundemi për të bërë këtë marrëdhënie të biznesit një sukses. Coronet punon si një ekip për të siguruar të mira në cilësi, shërbimi ndaj klientit dhe inxhinieri për të gjithë klientët tanë. Unë me të vërtetë besoj se ne jo vetëm që mund të ju kursejnë para duke dhënë një produkt superior të cilësisë, por edhe të bëhet një vlerë aset kompani për të ardhmen.

 • MT-15-392-A-Certificate
 • Ringlock _ Ansi Ssfi Sc100-5
 • Frame Scaffolding_ansi Ssfi Sc100-5
 • Certifikata Frame-SGS_001
 • eb00bf6d2 (1)
 • l